Wij ontwikkelen, creëren en oogsten fundamenten voor de toekomst.

Technologie

Bij ZBG geloven we dat technologie levens op verschillende manieren comfortabeler, leuker, langer en gezonder kan maken. Een voorbeeld hiervan is health tech, wat kan helpen patiënten sneller te diagnosticeren en ziektes te genezen.

Neways biedt op maat gemaakte oplossingen voor de gehele levenscyclus van professionele elektronica in het business-to-business segment – van product development tot aftersales services. Als een wereldwijde one-stop-provider in de Electronic Manufacturing Services (EMS) markt, ondersteunt Neways internationale spelers in vijf sectoren (Automotive, Medisch, Defensie, Industrieel en Semiconductors) innovatie te versnellen door diensten aan te bieden zoals ontwikkeling en design, systeemintegratie en assemblage van printplaten.

Vooral in het medische veld is het aanbod van Neways rondom productintroductie enorm waardevol. De ontwikkeltijd van nieuwe producten kan daarmee van meerdere maanden of jaren, naar weken of enkele maanden worden teruggebracht.

Tijdswinst mag echter nooit ten koste gaan van veiligheid. Er wordt dan ook geen half werk geleverd als het gaat om kwaliteit, veiligheid en de duurzaamheid van een product. Niet alleen geldt dit voor totaal nieuwe producten, maar ook voor verbeteringen die worden doorgevoerd op bestaande producten. Neways’ expertise van de ontwerpfase betekent dat producten kostenefficiënt en op tijd kunnen worden geleverd.

Neways heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slovakije en China.