Wij ontwikkelen, creëren en oogsten fundamenten voor de toekomst.

Vastgoed en ontwikkeling

ZBG bouwt aan de toekomst met Breevast. Breevast ontwikkelt, realiseert en beheert duurzaam vastgoed van hoge kwaliteit. De portfolio bestaat uit residentieel, retail, en industrieel vastgoed en kantoorgebouwen, met een regionale focus op Nederland, België, Luxemburg en de Verenigde Staten.

Breevast investeert in vastgoed, maar, nog belangrijker, Breevast bouwt aan een mooie toekomst voor mensen door ideale ruimtes voor hen te creëren. De belangrijkste motivatie voor de investeringen is de groei in populariteit van stedelijk wonen, voornamelijk in belangrijke internationale steden. Breevast wil mensen de mogelijkheid bieden om te wonen in de stad in een tijd dat dit steeds uitdagender wordt door het tekort aan kwaliteitsvastgoed in veel steden.

Breevast gelooft in het realiseren van vastgoedconcepten die niet alleen in maatschappelijke behoeften voorzien, maar die ook milieuvriendelijk en visueel aantrekkelijk zijn. Bij het ontwikkelen van vastgoed houdt Breevast niet alleen uitdrukkelijk rekening met de bestaande omgeving en de wensen van zijn klanten, maar ook met duurzaamheid. Breevast’s visie gaat verder dan het conceptualiseren en bouwen van nieuw vastgoed. Vaak herstelt en transformeert het bedrijf bestaande projecten om zo een nieuwe levenscyclus voor gebouwen te realiseren.
Het is de strategie van Breevast om zijn unieke visie, creativiteit en kennis te gebruiken om de juiste beslissingen te maken.