Investeringsfocus

We werken alleen met bedrijven die een hoge mate van professionaliteit, ambitie en betrokkenheid binnen hun teams laten zien.

Investeringsfocus

Ambitie om het goede te doen

Uw bedrijf moet een groter doel dienen dan geld verdienen, het moet op een bepaalde manier bijdragen aan een betere toekomst voor mensen. Dit kan een op individueel niveau, maar er moet ook een voordeel zijn voor de maatschappij. Uw product moet deel uitmaken van de oplossing van een maatschappelijk probleem.

Vastberadenheid en betrokkenheid

Uw team moet bestaan uit mensen die zeer toegewijd zijn aan het succes van uw bedrijf. Frank Zweegers, oprichter van ZBG: "We werken alleen met bedrijven die een hoge mate van professionaliteit, ambitie en betrokkenheid binnen hun teams laten zien."

Ken uw niche

Wie zijn de concurrenten? Wat doen ze precies? Wat doet u anders? Waarom is dat beter? Wat blijkt uit marktonderzoek dat uw potentiƫle klanten willen en nodig hebben, en hoe gaat u hier beter mee om dan uw concurrentie?

Goed businessplan

Uw bedrijf moet een solide businessplan hebben dat alle risico's en kansen inzichtelijk maakt, niet alleen in woorden, maar ook in cijfers. Wat is het verwachte rendement van onze potentiƫle investering?