Wij ontwikkelen, creëren en oogsten fundamenten voor de toekomst.

Landbouw

ZBG begrijpt de nood om boeren te helpen bij het optimaliseren van hun productiviteit om zo een groeiende wereldbevolking te kunnen blijven voeden. Automatisering en digitalisering in de landbouw zijn belangrijke factoren aan het worden in dit proces.

Precisielandbouw is de collectieve benaming voor high-tech-oplossingen die boeren helpen meer uit hun velden te halen. Mechan Group is een voorloper op het gebied van precisielandbouw en biedt de laatste technische innovaties. Precisielandbouw biedt enorme kansen voor boeren door het verhogen van efficiëntie en het besparen van tijd, bemesting en verdelgingsmiddelen. Daarmee is precisielandbouw ook nog eens milieuvriendelijker en duurzamer.

De Mechan Group is onderdeel van Mechan Holding, een Nederlands-Belgisch bedrijf dat sinds 1970 actief is in de landbouwindustrie. De hoofdactiviteit is het distribueren van landbouwmachines in Nederland en België. Mechan Group is de distributeur van AFCO-merken in Nederland, en ondersteunt verkopers met professionele marketing, sales, aftersales, levering van losse onderdelen en technische producttrainingen. Overige diensten zijn verzekeringen en trainingen voor boeren. Precisielandbouw is op dit moment een prioriteit voor Mechan, waarmee het bedrijf boeren wil helpen een groeiende wereldbevolking te voeden.